Utstillingen «Hvis klær kunne fortelle» — fullført

Lyngdal kommune skal i samarbeid med www.reddesmå.no, sette opp den viktige utstillingen «Hvis klær kunne fortelle». Utstillingen har reist land og strand i 10 år og dette skal markeres med en hovedutstilling i Lyngdal kulturhus, i uke 2 og 3.
Les mer om åpningstider, jubileumsfesten, fagdagen, påmeldinger, digital streaming, skoleklasser og klikk på lenke for å se selve Plakaten. Velkommen!

PlakatLyngdal (003)

10.01.2022: 10-års jubileumsfeiring, Det er mulig med 50 fremmøtte i kinosalen på dette arrangementet. Lenke til påmelding vil du finne på www.lyngdal.kommune.no.

11.01.11 Fagdag med www.reddesmå.no, klokken 09.00 – 15.00. Det er mulig med 50 fremmøtte i kinosalen på denne fagdagen med ReddeSmå. Lenke til påmelding med lunch vil du finne på www.lyngdal.kommune.no.

Streaming og digital deltakelse: Grunnet nye korona-restriksjoner fra medio desember 2021 og de neste 4 uker, vil det ikke være mulig å være mer enn 50 deltakere i kinosalen på disse to arrangementene, Vi vil derfor streame både Jubileumsfeiringen den 10. januar og Fagdagen den 11.januar, Lenke for digital deltakelse vil legges ut på Lyngdal kommune sin nettside, www.lyngdal.kommune.no

Skoleklasser: Skoleklasser er velkommen til denne viktige utstillingen. Informasjon om dette er gått ut til rektorer i Lister. Avtale om tidspunkt gjøres med Marianne, Rådgiver forebyggende arbeid, Lyngdal kommune;  marianne.aarhoug.salvesen@lyngdal.kommune.no eller ring 90686482. Velkommen!

Utstillingen er åpen for alle  og det vil være en vert tilstede i åpningstiden.

VELKOMMEN!

Sted: Lyngdal
År: 2022
Påmelding: Til påmelding